Soimii Patriei (Cluj)

1902996_244194445760283_1463338502_n   

2010 a fost anul în care am înființat echipa şi de atunci am participat la turnee, am călătorit în diferite ţări, am cunoscut o mulţime de lume, am câştigat, am şi pierdut, ne-am făcut prieteni noi şi cel mai important, am jucat Ultimate.
Dedicația noastră față de acest minunat sport a făcut ca această echipă să aibă continuitate și rezultate bune iar membri echipei să fie din ce în ce mai mulți.
Și tu poţi face parte din grupul nostru chiar dacă nu ai mai jucat Ultimate până acum. Te ajutăm noi, e chiar simplu și tot ceea ce trebuie să îndeplinești este: să vrei să faci mișcare într-o ambianță faină și să fi fairplay.
    Ne antrenăm în sală dar şi afară, cel puţin de 2 ori pe săptămânăDuminica de la 8 juma‘  avem antrenament în complexul sportiv Prof. Dr. Iuliu Hațieganu, în sala Gheorghe Roman iar Joi de la 8 ne antrenăm la Complexul Transilvania, de lângă Cora. Vara ne antrenam in Parcul Iuliu Hatieganu, Marti de la ora 18:30, Joi de la 17:30 pe terenul sintetic de la Facultatea de Agronomie si Sambata de la 10, tot pe terenul de la Agronomie. Ia legătura cu noi şi îţi spunem dacă sunt modificări, ne poţi lasă un mesaj pe pagina de contact sau ne găseşti pe reţelele de socializare

Website

Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>