Q&A

N-am mai jucat ultimate dar aș vrea să fac parte din echipă, e ok?

Da. Mulți dintre jucătorii noștri nu au mai jucat înainte de a se alătura grupului. Te vom învăța toate regulile și strategiile necesare la antrenamente. Chiar dacă te crezi necoordonat sau îți aduci aminte că ai încercat să te joci cu un frisbee pe plajă și n-a prea mers nu înseamnă că nu poți fi un jucător de Ultimate.

Îl numiți program, dar mie îmi sună a echipă competitivă – care-i treaba?
Ținta noastră este să creăm o echipă de Ultimate care se poate prezenta la turnee. Dar competițiile la o parte, e important să învățăm cât de mult putem și ne place să ne distrăm – și o să le facem din belșug pe ambele. Deci este un program de învățare în jurul căruia coagulăm o echipă.

Cât de des vă antrenați?
Începem antrenamentele de două ori pe săptămână: Miercuri de la 17:30 la 19:00 și Sâmbăta de la 1:00 la 4:00

*datele se pot modifica, te rog verifică pe pagina de Facebook noutățile

Cât costă?
O să încercăm să obținem sponsorizari pentru a reduce cheltuielile noastre, ale jucătorilor. Însă, câtă vreme Ultimate nu este un sport foarte cunoscut, trebuie să ne pregătim să ne acoperim costurile individual. Începem cu costuri zero pentru antrenament, însă câteva costuri nu vor putea fi evitate:

Dacă închiriem un teren pe 2 luni va costa în jur de 80-100 de lei de persoană (cam 10 lei pe antrenament).

Tricouri pentru competiție (rămân ale voastre!) în jur de 80 lei.

Costurile cu deplasările.

Taxele pentru turnee variază în jurul a 40-60 eur de persoană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>